Slepičí farmářský hnůj 3 kg BIO
Vysoce kvalitní a čistě přírodní peletované organické hnojivo, vhodné pro hnojení zeleniny, pokojových a balkónových rostlin a je možné ho použít i při výsadbě stromů a keřů či pro základní hnojení trávníků a sportovních hřišť.
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Farmářský hnůj slepičí je peletované organické hnojivo, které je vyrobeno z aerobně fermentovaného slepičího trusu a následně stabilizováno sušením. Používá se hnůj od slepic z volných chovů. Hnojivo je vhodné pro rostliny vyžadujících organické hnojení.
Benefity
- certifikováno nezávislou organizací Biokont – produkt vhodný pro ekologické pěstování
- obsahuje základní živiny i stopové prvky pro dobrý růst a tvorbu květů a plodů
- uvolňování živin je pozvolné a rovnoměrné v průběhu celého vegetačního období, čímž se omezuje jejich vyplavování
- dodáváno v peletované formě pro snadnou manipulaci
- neobsahuje klíčivá semena plevelů
Použití
Slepičí hnůj je vhodný pro hnojení zeleniny, pokojových a balkónových rostlin a je možné ho použít i při výsadbě stromů a keřů či pro základní hnojení trávníků a sportovních hřišť.
Dávkování
- pro základní hnojení doporučujeme použít 1,5 až 3 kg na 10 m2
- pro vyhnojení půdy ve skleníku před výsadbou doporučujeme dávku 2 až 3 kg na 10 m2
- při pěstování pokojových a balkónových rostlin aplikujeme hnojivo na dno pěstební nádoby v množství 1:30 až 1:60 k objemu nádoby, promícháme s částí zeminy, vsadíme rostlinu a obsypeme zbylou zeminou
- při výsadbě okrasných a ovocných stromků a keřů je podle velikosti jamky doporučena dávka 0,5 až 0,8 kg na 1 jamku
- pro základní hnojení trávníků a sportovních hřišť doporučujeme použít 1,0 až 1,5 kg na 10 m2
- dávku volíme podle zásoby živin v půdě, druhů rostlin a jejich nároků na živiny
Doplňkové parametry
Kategorie: | Granulovaná hnojiva |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.