SO2 - Reagenz
Vynikající jednosložkový roztok na rychlé měření volné síry ve víně.

Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
jedny z nejlepších

Doprava k vám
již od 49 Kč

Zákaznická podpora
na telefonu i on-line

Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu
Jednosložkový roztok na měření volné síry ve víně od rakouského výrobce. Jednoduchý, rychlý a přesný.
Návod k použití
- Do zkumavky nalejte víno po rysku „0" (10ml)
- postupně do zkumavky s vínem kapejte roztok SO2 Reagenz
- po dobu kapání zkumavku s tekutinami stále protřepávejte
- až se tekutina zbarví do tmavé modré, přestaňte dodávat SO2 Reagenz
- hladina tekutiny ve zkumavce ukáže na stupnici počet volné SO2 (1 na zkumavce = 10 mg volné síry na litr, 2 = 20 mg atd.).
Ideální teplota pro měření je 10-20 st. C, před použitím vždy protřepejte.
K měření je potřeba zkumavka.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.