18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Spiriferm 20 g

Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 2754
53 Kč 43,80 Kč bez DPH
Spiriferm 20 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Na ovocné kvasy doporučujeme použít vynikající FermiHill spirit.

Čisté kvasinky pro ideální kvašení švestkových a jablkových kvasů. 

Spiriferm je vybraná, silně kvasící suchá – čistá kvasinka. Jedná se o kvasinkový kmen LW- 490-15 rodu Saccharomyces cerevisae. Spiriferm má ideální kvasící schopnosti při prokvášení kvasů a moštů.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení. Kontrolován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.

Čisté tóny a kompletní prokvašení pálenkových kvasů a moštů. Kvasinkový kmen, pro suché-čisté kvasinky Spiriferm, byl selektován zcela cíleně podle požadavků ovocných pálenic. Vysoká alkoholová tolerance při nízké pěnivosti, tvorba H2S a SO2 je samozřejmostí.

Dávkování

  • 10 – 20 g kvasinek Spiriferm na 100 l kvasu standardně
  • 25 – 50 g kvasinek Spiriferm na 100 l kvasu při mikrobiologickém zatížení

Aplikace

Spiriferm Arom se rehydruje v 5 až 10 násobném množství směsi kvasu/vody 1:1 (vlažné) a nechá se cca 25 minut nechat bobtnat. Poté vmícháme do celého objemu kvasu. Teplotní rozdíl směsi a kvasu by neměl být větší než 5 ˚C. Tím se eliminuje teplotní šok a možnost odumření kvasinek. Po přidání do kvasné nádrže zákvas dobře promíchejte! Doporučujeme k zákvasu přidat výživu.

Správny kvas, určený k destilaci, musí obsahovat kvasinky, které dokáží přeměnit většinu cukru na alkohol. Běžné kvasnice odumírají při 11-12% alkoholu v kvasu, přičemž zbytek cukru zůstane nezkvašen. Turbokvasnice jsou tolerantní k až 20% alkoholu. Vyzkoušejte fantastické Turbokvasnice.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: