Prvotřídní tekutý tanin výrazně zvyšuje důraz na tóny červeného ovoce, zvyšuje obsah fenolických sloučenin.
Dubové čipsy pro vylepšení taninové struktury vín. Podobný efekt jako při zrání v barikových sudech může být dosažen...
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny pražených ořechů, kokosu, karamelu a muškátového oříšku.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro červená a růžová vína.
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro bílá růžová a šumivá vína.
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny karamelu, pražených ořechů,...
Slouží pro barikování vína. Cedítko se naplní chipsy z dubového dřeva, uzavře se šroubovým uzávěrem a upevní se...
Síťovinový vak o rozměru 50x100 cm na louhování chipsů ("čipsů").
100% čistý tanin, extrahovaný z amerických ušlechtilých dubů nejvyšší kvality.
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy červených vín, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín....
Kvalitní tanin, poskytující větší aromatickou komplexnost a plnost, stabilitu, perspektivu pro zrání.
Nastavení