Nejlepší z nejlepších. Tanin z opalovaného dubového dřeva vhodný pro vína, destiláty i ostatní produkty.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny karamelu, pražených ořechů,...
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny mandlí, karamelu, vanilky, medu...
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny mochy, kávy, hořké čokolády,...
Prvotřídní tekutýn tanin dodává chuť sudu barrique, kořenité aromatické tóny a komplexnost, obohacující chuť vína....
Prvotřídní tekutý tanin výrazně zvyšuje důraz na tóny červeného ovoce, zvyšuje obsah fenolických sloučenin.
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Dubové čipsy pro vylepšení taninové struktury vín. Podobný efekt jako při zrání v barikových sudech může být dosažen...
Vysoce kvalitní tanin, vhodný pro červená a růžová vína.
Vynikající směs taninů pro stabilizaci barvy, inaktivace oxidáz a zlepšení proteinové stability vín.
Směs elagických taninů pro enologické použití.
100% čistý tanin, extrahovaný z amerických ušlechtilých dubů nejvyšší kvality.
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny ovoce, svěžesti, sladkosti a minerality.
Vysoce kvalitní nepálené čipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, briošky, sušenky, vhodné zejména pro vína...
Katechinický tanin pro použití v enologií.
Špičkový tanin rozsáhlého využití a vlastností.
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny pražených ořechů, kokosu, karamelu a muškátového oříšku.
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny kandovaného ovoce, hřebíčku, listového těsta a mléčné čokolády
Slouží pro barikování vína. Cedítko se naplní chipsy z dubového dřeva, uzavře se šroubovým uzávěrem a upevní se...
Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.
Nastavení