Trhané králičí maso (Rillettes) 160 g
Trhané králičí maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty - restované na pánvičce ke smetanovým špagetám, dětem k bramborové kaši, nebo třeba jako nádivku do rolád.
Trhané králičí maso je bez lepku a konzervantů. Navíc jsou speciálně sterilizovány, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření. Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení
- Králičí maso
- Vepřové sádlo (mléko)
- Sůl 1,5%
- Pepř
- Saturejka, Estragon
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.