Trhané vepřové maso (Rillettes) 160 g
![Jsme profesionálové](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/profesionalove.jpg?666be642)
![Doprava k vám](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/doprava.jpg?666be632)
![Zákaznická podpora](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/zakaznicka-podpora.jpg?666be64b)
![Rychlé vyřízení objednávky](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vinarskydum.cz/user/banners/vyrizeni-objednavky-1.jpg?666c328e)
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12 hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy je zpracován pouze bůček a plec. Je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc jsou speciálně sterilizovány, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření. Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení
- Min. 70% vepřového masa: plec a bok
- Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko)
- Tymián, Šalvěj
- Sůl do 2% a pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.