Trhané vepřové maso (Rillettes) 160 g
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12 hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy je zpracován pouze bůček a plec. Je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc jsou speciálně sterilizovány, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření. Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení
- Min. 70% vepřového masa: plec a bok
- Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko)
- Tymián, Šalvěj
- Sůl do 2% a pepř
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.