18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Uzavřená kónická nádrž na pivo, 2 ventily

Uzavřená kónická nádoba o objemu 50 l vhodná zejména pro fermentaci piva. Můžete ji však použít i na jiné kvasy, či na výrobu medoviny.
Dostupnost Skladem (1 ks)
Kód: 9426
9 890 Kč 8 173,55 Kč bez DPH
Uzavřená kónická nádrž na pivo, 2 ventily
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Uzavřená kónická nádoba o objemu 50 l vhodná zejména pro fermentaci piva. Můžete ji však použít i na jiné kvasy, či na výrobu medoviny. Vyrobena z kvalitní potravinářské nerezové oceli 18/10 (AISI 304), díky které je nádoba naprosto odolná vůči nakažením cizími organismy z okolí. Není vhodná pro kontakt s přímým plamenem. Tento typ cylindrokónické nádoby je jedním z nejčastějších tanků, které se používají v pivovarnictví. Součástí je nádrže je také měrná stupnice.

Do této nádoby při výrobě piva přečerpáváte ihned po varném procesu tzv. pivní mladinu (meziprodukt k výrobě piva). Nádoba ochrání pivní mladinu před nežádoucími infekcemi z vnějšího okolí.

Nádoba má 2 ucha pro snadnější přenášení, stojí na trojnožce. Víko je tam připevněno 4 háčky + 4 šrouby pro hermetické utažení. Po správném utažení víka se do nádoby již nic nedostane. Ve víku je otvor pro kvasnou zátku. Součástí nádrže jsou také 2 výpustné ventily.

Obsah balení

  • Nerezová kónická nádrž
  • Víko
  • 4x šroub + 4x háček pro hermetické utažení víka
  • Kvasná zátka + těsnění
  • Těsnící guma

Postup uzavření víka

  1. Na vrchní část nerezové nádoby připevníte těsnící gumu po obvodu nádrže. 
  2. Na nádobu položíte víko.
  3. Háčky připevníte tak, aby spodní část háčku držela nejen víko, ale i obrubu nádrže, vrchní část háčku překrývá tu spodní část a je položena na víku. Viz. obrázek.
  4. Šroubem utáhnete háčky co nejvíce k sobě, dokud to půjde zašroubovat.
  5. Kvasnou zátku připevněte pomocí kvasného těsnění do připraveného otvoru na víku.

Tímto způsobem je nádoba uzavřena a u produktu může začít fermentace.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: