Vaříme rádi (ale ne každý den)




Autor: Ing. Jaroslav Balaštík
Publikace přináší nové postupy, jak v domácnosti připravovat a uchovat potraviny a pokrmy za použití jak tradičních postupů, tak také nových v mikrovlnné troubě, v tlakovém hrnci apod. Uvedené postupy byly autorem důkladně odzkoušeny a poté vybrány nejvhodnější. U autora, stejně jako u spolupracovníků došlo hlavně při mikrovlnění k velmi ojedinělým závadám, zaviněným rozmanitostí pracovních postupů. Tyto závady jsou v publikaci uvedeny tak, aby se uživateli nestaly podobné problémy.
V knize najdete mnoho tipů jak zavařovat a uchovávat jídlo. Také jak dávkovat jednotlivé druhy jídel pro ideální zdraví člověka a mnoho dalších.
Pan Balaštík byl zakladatel několika konzerváren, jeho postupy se doteď používají. Byl také výrobce pálenek. Vydal několik knížek na podobné téma. Letilé zkušenosti v těchto oborech z něj udělali velmi uznávaného odborníka.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.