Tablety přidávající volnou síru do vína.
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.
Tablety přidávající volnou síru do vína
Vysoce účinný stabilizátor vinného kamene.
Přípravek k jednoduchému odkyselení moštů a vín.
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě
Stabilizátor
Koloidní stabilizátor z čisté arabské gumy.
Konzervační a stabilizační činidlo.
Antioxidant. K síření moštů, vína a jiných nápojů. Udržuje reduktivní stav nápoje.
Náprava oxidovaných vín, prevence oxidace
Pro potravinářské použití jako antioxidační a stabilizační prostředek. Při zpracování hroznů a ošetření moštů částečně nahrazuje SO2.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Tekutá síra 15 % (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a protiplíňové činidlo...
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování povrchového napětí...
Pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě.
Dokyselující přípravek do vína. Zlepšení intenzity a chutě. Mikrobiologická ochrana.
Nastavení