Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Výroba vína u malovinařů

Praktická příručka pro drobné vinaře. Základy výroby vína a všeho okolo něj.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 1449
189 Kč 189 Kč bez DPH
Výroba vína u malovinařů
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.

Toto druhé vydání publikace je doplněné o aktuální informace, které mohou vinaři při výrobě vína využívat. Inovace se týkají zejména nového pohledu na kvalitu hroznů, využití nových poznatků o výživě kvasinek, novinek v provádění jablečno-mléčné fermentace, minimalizace použití oxidu siřičitého, využití sudů při výrobě vína a jejich vlivu na kvalitu až po možnosti použití různých uzávěrů na nalahvované víno.

Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín. Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.

 

Vydavatelství Grad 2. aktualizované a rozšířené vydání

120 stran a 8 stran barevné přílohy | ISBN 978-80-247-3487-3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: