WEIKI Přátelské bakterie pro zeleninu
Ke zdravému růstu, odolnosti, vitalitě a plodnosti potřebuje zelenina miliardy užitečných mikroorganismů. Podobně jako my lidé. Jenže prospěšných bakterií je většinou málo. A od toho jsou tady probiotika weiki. Pomocí laktobacilů a dalších užitečných bakterií weiki zelenina lépe zakoření, poroste a nasadí více květů. Vy sklidíte větší úrodu a sladší rajčata nebo papriky a rostliny budou celkově v lepší kondici. Výsledky uvidíte už po měsíci.
Ke zdravému růstu, odolnosti, vitalitě a plodnosti potřebuje zelenina miliardy užitečných mikroorganismů. Podobně jako my lidé. Jenže prospěšných bakterií je většinou málo. A od toho jsou tady probiotika weiki. Pomocí laktobacilů a dalších užitečných bakterií weiki zelenina lépe zakoření, poroste a nasadí více květů. Vy sklidíte větší úrodu a sladší rajčata nebo papriky a rostliny budou celkově v lepší kondici. Výsledky uvidíte už po měsíci.
Pro jaké rostliny je přípravek určen?
Namíchali jsme speciální směs přátelských bakterií, které si rozumějí se zeleninou všech druhů, tvarů i barev. Ocení ji například:
rajče, paprika, okurka, cuketa, dýně, lilek, salát, kedluben, ředkev, mrkev, celer, petržel, řeřicha, cibule, červená řepa, květák, brokolice, zelí, kapusta.
Co jsou probiotika pro zeleninu a jak fungují?
Rostliny se moc neliší od nás. V lidském těle žijí miliardy mikroorganismů s obrovským vlivem na naše zdraví, odolnost i pohodu. Totéž platí pro rostlinnou říši. I v těle rostlin žijí miliardy neviditelných užitečných pomocníků. Kořeny jsou ponořené do půdního bakteriálního světa, který zelenině pomáhá přijímat živiny, růst, přizpůsobit se změnám a chrání ji před nemocemi i stresem. Za to rostliny užitečným bakteriím servírují potravu v podobě cukru z kořenových výměšků.
Užitečných bakterií ale bývá z různých důvodů málo a všude číhají patogeny, které mohou mít na zeleninu devastující vliv. Probiotika weiki se sedmi kmeny pečlivě zvolených, vzájemně se podporujících užitečných bakteriálních kmenů se postarají o to, aby bylo užitečných bakterií zase dost, vaše zelenina dokázala odolat patogenům a aby skvěle prospívala.
Posílením tábora užitečných bakterií zkrátka zelenině zajistíme snazší život. Výsledek? Lepší zdraví rostlin a větší a kvalitnější sklizeň.
Jak zelenině užitečné bakterie weiki pomohou?
Povzbudí zeleninu k růstu, vitalitě a větší plodnosti.
Zlepší zdraví a přirozenou obranyschopnost rostlin. Jsou skvělou prevencí, protože vytvářejí kyselinu mléčnou a další látky, které znepříjemňují život patogenům.
Povzbudí zeleninu k tvorbě kořenových výměšků, kterými se bakterie živí, a tím posílí její kořenový systém.
„Předžvýkají“ těžko stravitelné živiny do formy, kterou rostliny dokážou snadno využít. Lepší výživa má pozitivní vliv na plodnost.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.