Jedná se o tradiční výrobek dle původních receptur našich babiček, kdy k výrobě bylo použito farmářské uzené maso (tepelně opracovaný masný výrobek bez přídavku vody, s minimálním přídavkem přídatných látek, naložen v kořenícím láku a precizně vyuzen na bukovém dřevě), které se zalilo 0,5 % solným lákem a takto byl důkladně zavařen.
Skladujte v temnu a suchu při teplotě 1 - 40 ºC. Není nutné skladovat v lednici.
Po otevření skladujte do 10°C a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost: 18 měsíců.
Složení: Uzené maso 64% hm. (Vepřové maso, sůl, koření, stabilizátor dusitan sodný, jód. Na 100g výrobku bylo použito 112g masa) v okamžiku zpracování, lák 36% (sůl, koření).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.