Želé fazolky Velikonoce
Želatinové bonbony milují děti i dospělí a nesmí chybět na žádné dětské oslavě. Mohlo by se zdát, že kromě mlsání nepřináší moc užitku, ale není to tak úplně pravda. Želatina, ze které se sladkosti vyrábí, je látka přírodního charakteru obsahující omlazující látku kolagen. Ten je velice důležitou stavební jednotkou tvořící pojivovou tkáň především pohybového aparátu, chrupavek, kostí, vlasů, nehtů a pokožky. Díky tomu aspoň nemusíte mít výčitky z občasného mlsání a můžete si želatinové sladkosti pořádně užít.
Složení:
cukr, glukózový sirup, kukuřičný škrob, voda, želírovací činidla (šelak, včelí vosk, karnaubský vosk), dochucovadla, kyseliny (E330, E297, E296), kokosový olej, přírodní barviva (spirulina, světlice, mrkev, černý rybíz), barviva (E100, E150a, E153), regulátor kyselosti E350ii. Alergeny: bez alergenů a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, sojové boby.
Nutriční hodnoty ve 100g:
- Energetická hodnota 1479 kJ / 348 kcal
- Sacharidy 87 g z toho cukry 67 g
- Sůl 0,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.