BentoHill Plusgran Gel 100 g
Vysoce kvalitní bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Použití
Používá se pro čiření moštů, vín, ovocných šťáv a vinných octů. Má krátký reakční čas s minimálním množstvím sedimentu.
Dávkování
15 - 30 g/hl mošty a mladá vína, 5 - 30 g/hl vína bílá i červená, 40 - 120 g/hl ovocné šťávy a vinné octy. Důkladně promíchejte ve vodě v poměru minimálně 1:15, získejte homogenní suspenzi.
Nechejte odstát několik (minimálně 3 - 4) hodin, z důvodu nabobtnání bentonitu (zvyšuje aktivitu bentonitu). Poté vmíchejte do celého objemu nápoje. Po několika dnech nápoj stočte z kalů.
Doporučená teplota nápoje při působení bentonitu je minimálně 12°C.
Vlastnosti
Jeho speciální vlastnosti v kombinaci s výrobním procesem zajišťují bentonitu silnou deproteinizační schopnost. Jednotná velikost granulí snižuje množství adsorbované vody na optimum a tím se netvoří hrudky.
Složení
Granulovaný sodný bentonit, získaný z nejkvalitnějších amerických montmorillonitových surovin.
Varianty na prodej
Bentonit prodáváme v těchto variantách:
FermiHill Plusgran Gel bentonit 500 g
FermiHill Plusgran Gel bentonit 1 000 g
FermiHill Plusgran Gel bentonit 5 000 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.