Milí zákazníci, spustili jsme novou verzi našeho e-shopu, která zatím může obsahovat drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme ale na tom, aby vše fungovalo jak má. Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá! Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Dubové chipsy Hill Classico 500 g

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3311
199 Kč 164,46 Kč bez DPH
Dubové chipsy Hill Classico 500 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Vysoce kvalitní čipsy, které do nápoje přináší tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádechu.

Vhodné pro

Vína, pálenky i ostatní nápoje.

Účinek

Plnější tělo, bohatší aroma, větší perspektiva.

Složení

Opalované dubové chipsy French Classico, vyrobené z francouzského dubu (Quercus robur/petrae) z nejlepších oblastí - Allier/Nièvre/Bourgogne/Vosges. Dřevo je přirozeně sušené na vzduchu po dobu 36 měsíců.

Původ: OakWise, Nivolas-Vermelle, France

Dávkování a použit

Individuální, dle požadavků na nápoj. Doporučené:  

  • bílá a rosé vína: 200 - 500 g/hl,
  • červená vína a ostatní nápoje: 300 - 1000 g/hl.

Chipsy vložte do vhodného vaku nebo síta a umístěte přímo do nápoje. Doba aplikace (macerace): 1 - 5 měsíců. Chuť se poté další měsíce uceluje a získává na přirozenosti. Průběžná senzorická kontrola nápoje doporučena.

Řada CLASSICO se vyznačuje středním pálením. Svojí strukturou a složením chutí vytváří vína s profilem připomínající zrání v dubovém sudu.

Chipsy lze aplikovat v období fermentace nebo do již hotového vína.

Skladování

V suchu, dobře uzavřené.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dubové chipsy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: