Kyselina mléčná 25 kg
Tato tekutá kyselina má původ v mléčném kvašení a ve víně může být přítomna v různých množstvích. Kvůli příjemné chuti se jí také říká „sladká kyselina“. Pokud jsou suché ročníky a kyselinky ve víně chybí, mohou malovinaři k jemnému dokyselení svých vín použít tekutou formu této kyseliny. Dokáže chuť opravdu zvýraznit a dá se přidat do vína kdykoliv. Dávkuje se v množství 125 ml/hl.
Použití
Dokyselující přípravek speciálně do vína, zlepšuje jeho intenzitu a chuť. Koncentrace 80%
Dávkování
Individuální dle intenzity a charakteru produktu. 125 ml/hl zvýší kyselinu o jedno promile (g/l). Limitováno Vinařským zákonem.
Lze kombinovat s Kyselinou vinnou v poměru 50 g kyselina vinná / 62,5 ml kyselina mléčná.
Skladování
Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.