Oenoferm Freddo F3 20 g
Pro tento typ kvašení vyzkoušejte také vynikající kvasinky FermiHill Cool.
Chladnomilné kvasinky na rozkvášení studených moštů za nízkých teplot 13 – 17°C, k řízenému kvašení za účelem zachování aroma.
Tolerují až 15 % obj. alkoholu. Tyto kvasinky vytahují z hroznů citrusové a grapefruitové tóny, stejně jako aromatickou vůni jablek, broskví a růže
Dávka 20 – 30 g/100 l moštu vyprodukuje optimální množstvá životaschopných kvasinek na 1 ml moštu. Rehydratace Oenoferm Freddo se provádí v cca 10násobném množství vlažné směsi moštu a vody 1:1 (37-42°C). Kvasinky pomalu promíchat a nechat 20min bobtnat. Poté kvasinkovou suspenzi přidat za stálého míchaní do celé nádrže.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.