18.12. ve 14:00. Později už vám přepravci nemohou zaručit doručení zásilky do Vánoc.

Vinpur Special 50 g

Kaseinátový přípravek s kladným účinkem na chuť, vůni a barvu a filtrovatelnost ošetřovaného vína.
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 2818
89 Kč 73,55 Kč bez DPH
Vinpur Special 50 g
Jsme profesionálové
Jsme profesionálové
rozumíme oboru
Skvělé ceny
Skvělé ceny
jedny z nejlepších
Doprava k vám
Doprava k vám
již od 49 Kč
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
na telefonu i on-line
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky
od zabalení po dopravu

Pro tuto činnost doporučujeme použít vynikající Pure Hill special.

Popis produktu

Kaseinátový přípravek se šetrným a selektivním kvašením účinkem na chuť, vůni a barvu ošetřovaného vína. Zlepšuje filtrovatelnost vína.

Účel použití

Při nešetrném zpracování hroznů se do vína dostává nadměrné množství tříslovin, které se velmi těžce odstraňují, a při dlouhodobém skladování způsobuje vážné senzorické poruchy. Těmto chybám lze s velkým úspěchem předcházet použitím preparátu VINPUR–SPECIAL. Je možné ho aplikovat přímo do vína bez rozpouštění.

Účinek

VINPUR–SPECIAL nevyžaduje žádné pomocné filtrační prostředky. Po sedimentaci lze víno velmi dobře filtrovat.

Dávkování

Doporučené dávky jsou 50-60 g/hl na základ předběžného pokusu podle účelu použití. Podle potřeby jsou možné i vyšší dávky, bez nebezpečí přečiření. Vypočítaná dávka se přidává přímo do vína za stálého míchání a celý objem se míchá 20 - 30 minut. Sraženina se nechá přes noc usadit a čiré víno se oddělí stočením nebo filtrací.

Přednosti

  • žádný negativní účinek na extrakci a aromatické látky a odstranění pichlavého zápachu při zvýšeném obsahu těkavých kyselin
  • adsorpce látek zvyšujících spotřebu CO2.
  • zanedbatelná ztráta červeného barviva při ošetření červených vín
  • odstranění polyfenolů, tříslovin a katechinů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: